Side 1 av 1

Forvirrende Oslo-løype

Lagt inn: 21 sep 2011 20:21
av antoess
Er det bare meg som stusser over den nye løypa i Oslo maraton? Har prøvd å sette meg grundig inn i den, men har problemer med å få et mentalt bilde av den :roll:
Ser at den delvis går i den gamle løypa, men det er mange vinkler, rundinger og to endestasjoner hvor vi snur. Det blir vanskelig å få et godt oversiktlig bilde av hvordan vi løper, i motsetning til 8-tallet fra de par siste årene.
Jeg liker å lage bilder av den løypa jeg skal gjennom, men har innsett at jeg kun vil jobbe med det tekniske kilomter for kilometer, og så får jeg bare følge strømmen fram og tilbake, opp og ned. rundt og rundt. Det viktigste er å ha lysten til å løpe, og helst fort :P

Re: Forvirrende Oslo-løype

Lagt inn: 21 sep 2011 22:45
av mkj.no
Nei, jeg skjønner ikke bæret av den nye løypa. Spesielt kilometerne 17, 18, 19 og 20. Hvordan i all verden kan det være 1 kilometer mellom 18 og 19 på kartet hvis det er 1 kilometer mellom 17 og 18: http://www.oslomaraton.no/wp-content/uploads/2011/07/Oslo-Maraton-halvmaraton.png. Er det noen som kan forklare den seksjonen der, så skrik ut! :?:

Jeg håper det er veldig godt merka og at det er gode løypevakter med et våkent blikk...

Re: Forvirrende Oslo-løype

Lagt inn: 21 sep 2011 22:53
av mkj.no
Jeg fant et nytt kart på Oslo Marton sin Facebookside. Der har de endret kilometerangivelsene til noe mer fornuftig :)
[url]
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 362&type=1[/url]
[url]
https://www.facebook.com/oslomaraton[/url]

Re: Forvirrende Oslo-løype

Lagt inn: 22 sep 2011 10:30
av antoess
I teksten står det at kartet ikke er oppdatert og riktig på flere steder. Men dette er jo litt sent når det bare er dager igjen. Dette burde vært ordnet mye før. Tror nok ikke vi løper oss bort, men forvirrende er det, med mange svinger som kan hemme jevnt steg fremover. Men slik er det nå bare, så da fokuserer jeg på det jeg skal gjøre for å løpe raskest mulig :P