Side 1 av 1

New York Marathon Startnummer Ø.K.

Lagt inn: 08 aug 2013 20:30
av khhh
ett skudd i mørket.

Hvis noen har fått kalde føtter, eller av annen grunn ikke kan stille og skal selge startnummer så er jeg interessert i å kjøpe.

K

Re: New York Marathon Startnummer Ø.K.

Lagt inn: 09 aug 2013 06:25
av T-Rene
Jeg brenner faktisk inne med en billett som jeg vant i trekningen for 2013 ettersom planen min var å spare opp 5 trekninger på rad for å være sikret deltagelse 6. gangen :)
Hadde i forkant også meldt meg på via reiseoperatøren Sportoghelsereiser...

Dog, sitat NYRR.org:
“Once you have entered a race, your entry fees are non-refundable, non-exhangeable, and non-transferable under any and all circumstances, including, but not limited to, cancellation of the event or of your participation.”

Hvor stramt dette håndheves aner jeg ikke.. skal litt til å kontrollere 50k løpere, eller kreve at alle møter opp personlig for å hente startnummer,

Re: New York Marathon Startnummer Ø.K.

Lagt inn: 14 aug 2013 21:26
av khhh
sendte deg en PM

Re: New York Marathon Startnummer Ø.K.

Lagt inn: 16 aug 2013 12:19
av angel72
Jeg har også en billett jeg ikke skal bruke pga jeg skal løpe Frankfurt maraton helgen før.
Men, som det skrives over kan man ikke overføre til nytt navn.

Dersom noen likevel er interessert i å kjøpe, så send en melding :).

Re: New York Marathon Startnummer Ø.K.

Lagt inn: 16 aug 2013 12:55
av Gunnar Bruun
Det kan virke harmløst å løpe under andres ID, men husk på at forsikringsavtaler kan være ugyldige da, og at man kanskje snyter klassevinnere for seiere på denne måten. Om du 25-åring får startnummeret til en som skulle løpt i 60-69-klassen og dermed vinner klassen vil det bli litt kjedelig for den egentlige vinner.

Re: New York Marathon Startnummer Ø.K.

Lagt inn: 19 aug 2013 08:51
av khhh
Gunnar Bruun skrev:Det kan virke harmløst å løpe under andres ID, men husk på at forsikringsavtaler kan være ugyldige da, og at man kanskje snyter klassevinnere for seiere på denne måten. Om du 25-åring får startnummeret til en som skulle løpt i 60-69-klassen og dermed vinner klassen vil det bli litt kjedelig for den egentlige vinner.


Ja, man husker jo f.eks alle skriveriene rundt samme løp for 2år siden da Thomas Alsgård pga vondt i magen ga bort sitt startnummer til en annen i sitt reisefølge. Jeg er påmeldt 5k Dash'n dagen før, så løp blir det, men tenkte tanken at det også kunne vært morsomt å få en maraton til på lista si når man først er der.

Vedr. å snyte noen for klasseseier, så er ikke det noen fare, hverkern i klasse 16 eller 96 år.

K