Side 1 av 1

Ny New York City Marathon løype-video

Lagt inn: 20 nov 2020 11:48
av runarg
Jeg har akkurat lagt ut min nye New York City Marathon løypevideo. Der "flyr" jeg over hele løypa, og det er en fin mulighet til å bli kjent med løypa for de som har tenkt å delta. Jeg har inkludert alle gatenavn, bydeler og høydeinformasjon hele veien. Den er i full HD og har musikk kyttet til New York.
Jeg har lagt den ut på min New York City Marathon nettside: https://runarweb.com/nycm.php Klikk på "Videoer" i menyen til venstre. Det er den andre videoen fra toppen av siden.
Ta kontakt hvis det er spørsmål, om videoen eller om løpet generelt. Jeg har løpt det 41 ganger!

Re: Ny New York City Marathon løype-video

Lagt inn: 14 jan 2021 22:32
av ipconfig
Fin side du har laget. Jeg løp i 2016 og kjente igjen den eviglange avenue'en i Brooklyn og 5th Avenue. Veldig bra stemning i løypa.

Re: Ny New York City Marathon løype-video

Lagt inn: 25 jan 2021 09:24
av runarg
ipconfig skrev:Fin side du har laget.


Takk!

Re: Ny New York City Marathon løype-video

Lagt inn: 24 mai 2021 04:30
av marsillpost
variety recently ran a rundown predictions encompassing the whole display-biz realm; here are some of our additional prophecies precise to the track international. simply be gentle on us if it turns out they do find a manner to vaccinate the complete concert-going world in time for bonnaroo or if, one year from now, adele and rihanna are nonetheless conserving out on us. local escorts