Nordstad Moen løp tidenes maraton i Japan

Det klassiske møtested for alle som driver kondisjonstrening

hailegeraldo
Innlegg: 122
Registrert: 06 sep 2012 14:36

Re: Nordstad Moen løp tidenes maraton i Japan

Legg innav hailegeraldo » 04 des 2017 11:25

Det var bare én ting som er mer imponerende fra idrettshelgen: At Sportsrevyen på NRK ikke nevnte bragden med et eneste ord :o

Arthur
Innlegg: 110
Registrert: 08 sep 2016 19:44

Re: Nordstad Moen løp tidenes maraton i Japan

Legg innav Arthur » 04 des 2017 13:14

hailegeraldo skrev:Det var bare én ting som er mer imponerende fra idrettshelgen: At Sportsrevyen på NRK ikke nevnte bragden med et eneste ord :o

Alt er jo rettet mot fotball å Petter Northug. Så ja desverre så blir slike prestasjoner fort glemt.
Det er veldig trist synes jeg. Mange idrettsutøvere rundt om bruker mye tid å energi på å bli best, men får ikke en eneste notis noen steder selv om de er fullt på høyde med de mest profilerte i media.

hailegeraldo
Innlegg: 122
Registrert: 06 sep 2012 14:36

Re: Nordstad Moen løp tidenes maraton i Japan

Legg innav hailegeraldo » 04 des 2017 20:54

For oss som lurer på hvordan i hule dette er mulig, er det noen svar å finne på letsrun.com. Tidligere i høst/vinter har jeg kost meg med å lese coach Renato Canova sine nøyaktige beskrivelser av Sondre sine nøkkeltreningsøkter. Da går det an å forstå utsagn som at han har tøffere treningsøkter enn selve maratonkonkurransen. Les og lær. Jeg finner ikke den aktuelle tråden nå, for den drukner for så vidt i diskusjoner og artikler om den seneste bragden. Nå gleder jeg meg til å lese denne tråden med i øyeblikket 115 svar: http://www.letsrun.com/forum/flat_read.php?thread=8566162. Selvsagt er det noen som trekker dopingkortet, men slik er det når noen vil være forståsegpåere og lengte etter en vakker dag å kunne si "hva var det jeg sa - ingen lurer meg".

Hva er det å finne i Iten i Kenya? Gode treningsforhold, riktig høyde, riktig kultur. Hva finner du ikke? Fristende forstyrrelser.

Gratulerer til en ydmyk og fantastisk idrettsutøver som jeg gleder meg til å følge i fortsettelsen. Og takk til Sondre og coach som deler villig.


Gå tilbake til «Kondisjonsforum»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 5 gjester