Side 1 av 1

Ikke stol blindt på terminlista...

Lagt inn: 21 nov 2010 08:15
av Bjørn Fra Land
Fra terminlista i Kondis:
Trøndersk Vinterkarusell - 1. løp Søndag 21.november 2010

og det har jeg gledet(?) meg til, men husk, sjekk alltid med arrangørens data, for dette leste jeg på Strindheim friidrett sine nettsider i dag!:
Første løp i Vinterkarusellen i dag!
Med solskinn og noen minusgrader ble det et flott første løp, for de 49 løperne som stilte til start på Leangen i dag.

Ola Sakshaug var raskest i herreklassen, mens Sigrid Jervell Våg var den raskeste blant damene.
Imponerende løping også av arrangørklubbens Petter Rypdal (17), som kom inn som nr 2 i herreklassen.

Takk til alle som deltok, og velkommen tilbake til neste løp 11.desember!

Neste gang må dere alle ta med dere minst en ekstra løper!


Kanskje antallet løpet dobles hvis terminlista blir rett? :?

Og selvsagt:
Kondis.no tar ikke ansvar for eventuelle feil som måtte finnes i terminlista.

Skjønner det. Men det var jo litt irriterende da, og det var i alle fall minst 49 andre som hadde fått det rett, bl.a. Desperado som vi kjenner herfra... ;)
OK, treningstur i stedet - bra det og!!! ;) ;)

Re: Ikke stol blindt på terminlista...

Lagt inn: 06 des 2010 22:16
av bjorn
Beklagelig at du gikk glipp av første løp i karusellen, men håper du fikk en bra treningsøkt isteden. Og at du får med deg de kommende karuselløpene.

Jeg skal ikke kommentere denne spesifikke saken, men kan heller kommentere terminlistene til Kondis generelt:

Som et tilbud til både arrangører og deltagere gjør Kondis med sine terminlister et forsøk på å lage en oversikt over så mye som mulig av det som finnes av konkurranser innen kondisjonsidrett i Norge. I terminlistene til Kondis ligger det inne over 2000 arrangement (ski, sykkel, løp og multisport inkludert). Det dreier seg altså om enorme mengder datoer og annen informasjon. Med de begrensede resursene Kondis har, er det en utfordrende oppgave å få alt på plass. Det er også derfor Kondis oppfordrer og gir arrangørene selv mulighet til å legge sine arrangement inn i terminlistene ved hjelp av tildelt brukernavn/passord. Arrangørene er jo også de som sitter inne med mest informasjon om eget arrangement, og er dermed også best kvalifisert til å legge arrangementet inn i terminlista. Mange arrangører benytter seg av denne muligheten, men på langt nær alle. For likevel å ha et så godt og komplett produkt som mulig å tilby kondisjonsutøvere, må Kondis etter beste evne prøve å skaffe til veie informasjon om de arrangement som finnes. I en slik prosess er det fare for at det kommer feil informasjon inn i terminlistene. I denne enorme jobben er Kondis derfor avhengig av tilbakemeldinger og hjelp fra både deltagere og arrangører for å få listene så komplette og feilfrie som mulig. En annen faktor er at listene lages manuelt, så uansett hvem som legger arrangement inn i listene er det alltid en viss fare for menneskelig feil.

På en stor andel av arrangementene som ligger inne i terminlistene er det link videre til arrangement/arrangørs hjemmeside. Det kan være vel verdt et trykk videre for å dobbeltsjekke info om arrangementet du har planer om å delta på.

Så ikke stol blindt på terminlistene, men hjelp heller til med å gjøre listene til et enda bedre produkt ;)

Bjørn Johannessen
Terminlisteredaktør, Kondis