Legg innav Tarzan » 16 mai 2012 16:24
Det kan hende at han får bedre resultat på lavkarbo, det kan hende han ikke får det. Alt dette skriveriet om lavkarbo som har vært i media, skrevet av journallister som ikke har hatt den minste peiling på hva lavkarbo er, og som har funnet fakta hvor - på google? Lavkarbo er ikke noe annet enn - mat. Vanlig mat som du får på Rema. Er du en super lavkarbo entusiast så kjøper du økologiske egg fra høner som går ute, og kjøtt og innmat fra dyr som gresser ute på enger. Villfisk fra havet. Men det er ikke til å komme bort fra - lavkarbo er bare mat, mat med et lite innhold av karbohydrater, og som regel et høyere innhold av fett. Noen bør spise en slik kost, fordi det fungerer bedre for dem. Jeg er en slik fyr. Men naboen min vil kanskje ikke ha det, og da skal ingen presse det på ham heller. Det dreier seg for guds skyld bare om mat.
Personlig tror jeg mange sykdommer kunne vært unngått om en kuttet ut korn og melk - simpelthen fordi mange er blitt friske av å kutte det ut. Det er ikke til å komme forbi, kutter du ut alt som inneholder korn, så synker også karboinnholdet ditt drastiskt. Er det da forandringen i karbo innehold som gjorde dem friske, eller bare fraværet av korn. Eller begge deler? Eller var det det som erstattet kornet som gjorde dem friske, hva nå det måtte være? Sånt er søren ikke lett å finne ut, men mistanken mot korn er forsterket hos meg, når jeg har funnet ut at ved siden av å inneholde næring, så inneholder det også stoffer som samlet kalles for ANTIBEITESTOFFER. Stoffer som gjør at dyr som beiter denne planten, ikke gjør det flere ganger, fordi det gjør dem syke..Vi har beitet denne planten i 6-10 000 år, så derfor blir vi kanskje ikke akutt syke, men får heller kroniske sykdommer?? Mulig? Absolutt, men ingen konklusjon.