Side 1 av 1

Ribbensbrudd

Lagt inn: 11 mar 2011 14:02
av Smålandsekspressen
Har brukket et ribbein. Er utålmodig med å komme i gang med løpingen igjen. Noen som har erfaring med ribbeinsbrudd og løping.?

Re: Ribbensbrudd

Lagt inn: 11 mar 2011 17:47
av kollis
bruker å ta 3-4 uker,vist det tar lengre tid bruker jeg å øke sirkulasjonen i området uten at lungene må jobbe for da forlenger en situasjonen

Re: Ribbensbrudd

Lagt inn: 11 mar 2011 20:57
av løpegjøken
Knakk et ribbein i fjor. Starta opp med løping etter en 4-5 dager. Brukte smerteterskelen som indikator for grad av "utfoldelse" Det ble ikke akkurat noe intervalltrening de første ukene, men klarte å løpe rolige turer
Løp med et elastisk korsett med borrelås som jeg spente over brystkassa. Det stabiliserte det hele ganske bra. Det kommer jo også an på hvor dypt du klarer å puste.

Re: Ribbensbrudd

Lagt inn: 05 jun 2011 13:36
av oyvjorge
Smålandsekspressen skrev:Har brukket et ribbein. Er utålmodig med å komme i gang med løpingen igjen. Noen som har erfaring med ribbeinsbrudd og løping.?


Hei, hvordan gikk det med deg? Har selv tatt et ribbein :x og lurer på det samme. Sykling kunne kanskje vært noe, men det er jo større tjangs for at det kan skje noe mere med bruddet. Er ikke lett å håndtere en sykkel når man ikke greier å løfte noe særlig. :oops: