Side 1 av 1

Adduktor Tendinose

Lagt inn: 12 mar 2010 10:34
av John Åge
Viser til dette innlegget;
http://oldforum.kondis.no/viewtopic.php?t=8827

Eg har foretatt ein operasjon hos BKS v/Ove Austgulen. Foreløpi opptrening ( mellom 5-6 veker etter operasjonen) er nedslåande, då symptomane er mykje den samme som før inngrepet? :cry:

Eg prøver å trene opp gjennom øvelser her http://www.sportnetdoc.dk/dk-frame.htm (under skader - lyske - MUSKELBRISTNING AF LÅRETS INDADFØRER
(RUPTURA M ADDUKTOR LONGUS) )

Så langt er oddsa dårlige, då eg har trent på tilsvarande øvelser før operasjonen også. Eg hadde denne skaden i ca. 16mnd. før eg blei operert.

Er det nokon som kjenner til alterantive behandling (natrapat o.l?). Kva mogelegheiter har eg for å få dekka utgifter til tilpassing av sko o.l. Har de nokon gode generelle, spesifikke råd til "vegen vidare".
Elsker å være i fysisk aktivitet, men etter denne skaden føler eg meg som 30%(?) idrettsinvalid :cry: .

Re: Adduktor Tendinose

Lagt inn: 21 mar 2010 00:50
av Hellerud
jeg hadde en slik skade i midten av februar.....eneste jeg gjorde var å dra til kiropraktor som fikset bekkenleddet + 2-3 behandlinger med nåler og massasje + at jeg skøyta på ski i 12 dager ca 24timer.........etter det var alt som før......Ingen dager uten trening,dager uten trening er for pyser.
Med sånne skader er det viktig at man belaster skadestedet så fort som mulig,men uten at det gjør veldig vondt....litt smerte må man jo tåle og regne med.