Nike Shox er ikke tiltalende utseende

Knær, Akilles, legg, hofte, rygg. Den skade du ikke har hatt er den du kommer til å få!
Namdy
Innlegg: 1
Registrert: 07 jun 2014 04:50

Nike Shox er ikke tiltalende utseende

Legg innav Namdy » 07 jun 2014 04:55

Fordi denne teknologien materialer, teknologi er relativt enkel, rimelig, som hovedsakelig brukes i sluttproduktet, kjent som "billig Shox". Men selve følelsen og Shox seg ikke mye forskjell, men det samme er ikke løst fra bakken er for høy , dårlig stabilitet, slik som overdreven vekt problemer, er det ikke tiltalende utseende, ble til slutt forlatt feltet av Nike basketball sko, joggesko bare i produkter på innimellom for å se.

Nesten 30 år, utallige nye ideer inn i våre føtter gimmick full av nytt utstyr, ny teknologi for å forbedre ytelsen til joggesko,Kjøp nike shox tl sko forbedre vår atletiske evner. Men det er mye teknologi, på grunn av ulike årsaker, forlatt den helt. Kunne følge ned og forsvant i løpet av historien. Nike IMPAX demping teknologi er en av en teknologi.

Nike er ingen forløper til å lansere en innovativ mellomsåle demping teknologi IMPAX, hensikten med denne forskning og utvikling av teknologi uunngåelig noen forlegenhet - etter Shox teknologi gjør opp for manglene Shox teknologi gjennom tidlig varmt, fordi dårlig stabilitet av defekter På den tiden led kritikk, ugg støt fra den gamle hvelvede prinsipp inspirert formen det elastiske materiale som spiller med tverrgående hull, og som er lagt inn i hæl på sko, slik det påfølgende dannelse av flere buede struktur, bruk av selve strukturen Den elastiske deformasjon å bufre virkningen av bevegelsen, som er Impax fungerer.

Gå tilbake til «Skader»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester