Hvordan fortelle om Ray Ban solbriller er falsk

INGEN vi gjentar INGEN har det rette svar på hva som er den riktige trening
james
Innlegg: 2
Registrert: 23 jun 2013 07:14
Kontakt:

Hvordan fortelle om Ray Ban solbriller er falsk

Legg innav james » 27 jun 2015 09:22

en.
Se på boksen Ray-Bans kom i. Det bør være en resirkulering logo, samt en semi-permanent klistremerke på boksen , inkludert serienummer, produsent og distributør detaljer, linse og ramme inn, og modellnummeret på din stil av solbriller. Hvis dette klistremerket mangler, solbriller i boksen er nok ikke ekte.
to.
Inspiser tilfelle de kom i. Det bør være en gull-logo inngravert, ikke malt, i saken som sier "Luxottica. " Hvis logoen er malt eller mangler, er sjansen stor for solbriller i saken er en knock-off.
Tre.
Hold opp solbriller og sjekke gravert Ray-Ban-logoen, som er et sikringsanlegg RB, under broen på nesen-brikke. Når du holder solbriller opp ned, bør gravering lese riktig side opp. Hvis det er opp ned, kan du ha et par imitasjoner.
Fire.
Sjekk den høyre linsen for RB gravering. Hvis det er over hengslet, din Ray-Bans er autentiske. Hvis den gravering vises nedenfor hengslet, er de sannsynligvis falske.
Fem.
Kontroller gummi kvaliteten på øretelefoner og rammer. Kvalitet gummi brukes på ekte Ray-Bans og bør føle kalkholdig å ta på, ikke klissete, stiv eller glatt.
6.
Test kvaliteten på ektheten kortet som følger med briller . Ikke bare bør det være trykket på god kvalitet kort, bør det være fritt for grammatiske feil og skrivefeil. Blekket må ikke smudge eller smøre, som du kan teste ved å kjøre fingeren langs den trykte kortet.

Gå tilbake til «Trening»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 7 gjester