Adduktor Tendinose

Knær, Akilles, legg, hofte, rygg. Den skade du ikke har hatt er den du kommer til å få!
John Åge
Innlegg: 5
Registrert: 12 mar 2010 09:52

Adduktor Tendinose

Legg innav John Åge » 12 mar 2010 10:34

Viser til dette innlegget;
http://oldforum.kondis.no/viewtopic.php?t=8827

Eg har foretatt ein operasjon hos BKS v/Ove Austgulen. Foreløpi opptrening ( mellom 5-6 veker etter operasjonen) er nedslåande, då symptomane er mykje den samme som før inngrepet? :cry:

Eg prøver å trene opp gjennom øvelser her http://www.sportnetdoc.dk/dk-frame.htm (under skader - lyske - MUSKELBRISTNING AF LÅRETS INDADFØRER
(RUPTURA M ADDUKTOR LONGUS) )

Så langt er oddsa dårlige, då eg har trent på tilsvarande øvelser før operasjonen også. Eg hadde denne skaden i ca. 16mnd. før eg blei operert.

Er det nokon som kjenner til alterantive behandling (natrapat o.l?). Kva mogelegheiter har eg for å få dekka utgifter til tilpassing av sko o.l. Har de nokon gode generelle, spesifikke råd til "vegen vidare".
Elsker å være i fysisk aktivitet, men etter denne skaden føler eg meg som 30%(?) idrettsinvalid :cry: .

Hellerud
Innlegg: 709
Registrert: 18 jan 2010 19:25

Re: Adduktor Tendinose

Legg innav Hellerud » 21 mar 2010 00:50

jeg hadde en slik skade i midten av februar.....eneste jeg gjorde var å dra til kiropraktor som fikset bekkenleddet + 2-3 behandlinger med nåler og massasje + at jeg skøyta på ski i 12 dager ca 24timer.........etter det var alt som før......Ingen dager uten trening,dager uten trening er for pyser.
Med sånne skader er det viktig at man belaster skadestedet så fort som mulig,men uten at det gjør veldig vondt....litt smerte må man jo tåle og regne med.


Gå tilbake til «Skader»

Hvem er online

Brukere i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester